Jak dostat nohy do formy po horkém létě

Letní obuv může na první pohled působit pohodlně a osvobozující, ale často tomu tak není. Naše nohy v sandálcích a otevřené obuvi mohou být vystaveny zvýšené zátěži, což se může projevit zhoršenou kvalitou pokožky, včetně dehydratace a popraskaných pat.

"Jsme zvyklí hydratovat a chránit pleť obličeje, ale na nohy často zapomínáme. Uvědomíme si to až ve chvíli, kdy se objeví problém – třeba popraskané paty nebo vysoká dehydratace. Pak teprve hledáme rychlá řešení. Je důležité si uvědomit, že nohy, stejně jako obličej, odrážejí náš věk a životosprávu. S věkem se kůže ztenčuje, ubývá tukových vrstev a potní žlázy ztrácejí svou efektivitu. To jsou důvody, proč bychom měli věnovat výživu nohou zvýšenou pozornost," vysvětluje paní Margaret Dabbs.

Pro rychlou obnovu a péči o nohy v létě a na začátku podzimu doporučuje Margaret intenzivní pečující oleje na nohy. V její kolekci péče o nohy si můžete vybrat ze dvou produktů:

Intenzivní pečující olej na bázi emu oleje
Unikátní suchý olej okamžitě pečuje o dehydratovanou a popraskanou pokožku i nehty, poskytuje dlouhotrvající výživu a hydrataci, přičemž výsledky jsou viditelné ihned. Díky jednoduché sprejové aplikaci je jeho používání snadné a praktické. Klíčovou ingrediencí je Emu olej, zatímco vůně citrónové myrty přispívá k relaxaci a uvolnění.

Přírodní regenerační olej na nohy - veganská receptura
Hedvábný, čistě přírodní olej okamžitě ošetřuje, hydratuje a regeneruje suchou, poškozenou a prasklou pokožku na nohou. Klíčovou ingrediencí je měsíček lékařský, oleje z konopných semínek, buriti a jojoby a má příjemnou svěží vůni bergamotu a hořkého pomerančovníku.

Oleje lze aplikovat denně, jemně je vmasírujte do pokožky a nehtů a skvělý výsledek se dostaví okamžitě.